035 751 3098 | 06 8114 4695 info@barstoelopmaat.nl
Design barstoel op maat

Design barstoel op maat

Design barstoelen op maat met een geweldige afneembare meubelstof. Super voor horeca of gezinnen met kinderen. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Design barstoel op maat

U wilt nieuwe barstoelen in uw woning? Dan zijn er twee dingen die u kunt doen. U kunt kiezen voor een barkruk die bij iedereen in de woning staat. Ook kunt u kiezen voor iets bijzonders, exclusiefs en uiterst unieks. Maatwerk! Wij fabriceren oogstrelende barstoelen en dat allemaal volledig op maat. Dus u komt bij ons niet uw barstoel uitzoeken. U komt bij ons uw complete eigen barstoel samenstellen! Zo kunt u kiezen voor een Design barstoel. Dit zijn uiterst luxueuze barkrukken!

U wilt toch ook niet dat uw woonkamer praktisch hetzelfde is als die van de buren? Ga daarom voor maatwerk! Dan weet u altijd dat uw meubelstuk een uniek exemplaar is! Wij hebben een gigantisch assortiment aan meubelstoffen. Wel 900 kleuren en 150 verschillende meubelstoffen! En uiteraard kunt u ze allemaal kiezen voor uw barstoel op maat.

Details Design barstoel op maat

De Design barstoel is zoals u begrijpt gestoffeerd in een van onze prachtige Skai meubelstoffen. Skai meubelstoffen stralen luxe en comfort uit! En dit effect ziet u meteen aan de rest van uw woonruimte. Dus bent u opzoek naar iets unieks? Iets luxes? Iets geweldigs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Levertijd velours barstoel

De levertijd van maatwerk is natuurlijk langer dan die van een gewone woonwinkel. Dit omdat wij uw meubilair specifiek moeten aanpassen aan uw specifieke eisen. Gemiddeld is de levertijd 6 tot 8 weken! Echter is het ook mogelijk om een spoedorder te plaatsen. In dat geval kunt u uw velours barstoel binnen 4 weken thuis hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, dit kan per mail info@barstoelopmaat.nl of natuurlijk telefonisch: 06-811 44 695

 

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098