035 751 3098 | 06 8114 4695 info@barstoelopmaat.nl
Houten krukken

Houten krukken

Dit is dezelfde barstoel al de barstoel Gerard. Echter is deze Carre gestikt. Zoals u ziet is de barstoel in de rugleuning voorzien van een stiksel. Dit geeft de kruk net dat beetje extra's. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Houten krukken Gerard carre gestikt

Deze barkruk behoort samen met de landelijke barstoel Gerard tot de houten krukken van het model Gerard. Er is een verschil en dat is dat de rugleuning van deze barstoel bij deze barkruk is de rugleuning Carre gestikt. Zoals u kunt zien hebben deze houten krukken een zeer nette uitstraling. De stoelen hebben een zeer sprekende uitstraling en dat maakt het tot een echt top meubelstuk!

Houten krukken Gerard carre gestikt mogelijkheden

U heeft dus de mogelijkheid om de Landelijke barkruk Gerard zowel met als zonder een carre stiksel te nemen. Het is maar net wat u het meeste aanspreekt! Verder is deze landelijke barkruk met carre stikstel al voor de uiterst mooie prijs van €129,- van u!

Dus bent u nou opzoek naar een meubelstuk die het aanzicht van uw woonruimte drastisch veranderd? Zonder dat u meteen een compleet nieuwe inrichting moet nemen? Dan is een barstoel wellicht wat voor u. Door de hoogte van de stoelen lijkt het vaak of de ruimte waarin de stoelen staan ook hoge en ruimer lijkt. Zeker als u voor een set gaat van deze schitterende barstoelen zult u dit effect terugzien in uw woonruimte.

Houten krukken Gerard carre gestikt levertijd

De gemiddelde levertijd van de landelijke barkruk Gerard is gemiddeld 6 tot 8 weken. Mocht u een specifiekere levertijd willen ontvangen of heeft u gewoon wat vragen? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u namelijk graag! U kunt ons per mail: info@eetkamer-stoel.nl of per telefoon: 06 – 811 44 695 bereiken.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098