035 751 3098 | 06 8114 4695 info@barstoelopmaat.nl
Landelijke barkruk Gerard

Landelijke barkruk Gerard

Deze schitterende houten barkruk is in het bezit van een ongekend goede kwaliteit! En ook nog eens te verkrijgen voor een hele scherpe prijs. Kijk nu hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Landelijke barkruk Gerard

Dit is nou het perfecte voorbeeld hoe een barkruk elegant en stoer tegelijkertijd kan zijn. De Landelijke barkruk heeft door zijn houten onderstel een sierlijke uitstraling waar menig meubelstuk nog een puntje aan kan zuigen. Echter heeft de barkruk door het houten onderstel ook een robuuste en stoere kant. Dat vinden wij het unieke en mooie aan deze barkruk. Het is de perfecte combinatie.

Bent u nou opzoek naar nieuwe barkrukken? Dan is dit uw mogelijkheid! Want deze barkruk is al te verkrijgen voor de prijs van €119,- voor dat bedrag zou eigenlijk iedereen een barkruk in zijn huis hebben moeten staan! Dus neem snel contact met ons op!

Landelijke barkruk Gerard mogelijkheden

Deze schitterende barkruk kunt u zowel in een set aanschaffen als per stuk. De stoelen komen echter het beste tot hun recht in een set aangezien het algehele aanzicht van de bar/tafel waaraan u de barkrukken plaatst drastisch veranderd door het plaatsen van de barkrukken! De barkrukken zijn dan ook een geweldige aanvulling op uw huidige interieur!

Landelijke barkruk Gerard levertijd

Deze landelijke barkruk wordt gemiddeld geleverd in 6-8 weken. Mocht u een specifiekere levertijd willen ontvangen of heeft u gewoon wat vragen? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u namelijk graag! U kunt ons per mail: info@barstoelopmaat.nl of per telefoon: 06 – 811 44 695 bereiken.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098