035 751 3098 | 06 8114 4695 info@barstoelopmaat.nl
Lederen en Lederlook barstoelen

Lederen en Lederlook barstoelen

Ook op het gebied van leer en kunstleder hebben wij schitterende barstoelen die op maat vervaardigd kunnen worden! Meer >>
V.a. €199,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Lederen en Lederlook barstoelen

Ook hebben wij schitterende lederen en lederlook barstoelen die volledig op maat vervaardigd kunnen worden! Zo hebben wij in de jaren der tijd prachtige lederen barstoelen mogen fabriceren voor onze klanten. Ook bij onze lederen en lederlook barstoelen kunt u zelf de maatvoering, stoffen, kleuren en opties bepalen! Puur maatwerk dus.

We hebben een groot assortiment aan verschillende lederlook en leren meubelstoffen in allerlij verschillende kleuren en soorten. Benieuwd? Maak een afspraak bij ons in de showroom. Woont u niet in de buurt? Vraag dan gratis en vrijblijvend een stofstaal aan.

Details Lederen en Lederlook barstoelen

De barstoelen hebben vele opties. Zo kunt u kiezen voor wel of geen armleuningen. Wel of geen gecapitonneerde rugleuning. Alles is mogelijk. Het grote voordeel van maatwerk. Daarnaast kunt u ook zelf de hoogte bepalen zodat die exact mooi aansluit op uw bar- of eettafel. Ideaal voor een naadloze aansluiting binnen uw interieur!

Levertijd Lederen en Lederlook barstoelen

De gemiddelde levertijd is 6 tot 8 weken. Echter is het ook mogelijk om uw barstoelen al binnen 4 weken in huis te hebben. Dan kunt u bij ons een spoedorder bestellen. Echter zijn hier natuurlijk wel wat extra kosten aan verbonden. Bent u benieuwd geraakt en wilt u de barstoelen komen bezichtigen? Maak dan een afspraak om langs te komen in de showroom. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 035 751 3098

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098