035 751 3098 | 06 8114 4695 info@barstoelopmaat.nl
Onze showroom

Onze showroom

Onze showroom Onze showroom is geen grote woonwinkel. Toch hebben wij al onze barstoelen die op maat vervaardigd kunnen worden  uitgestald staan. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om alle stoffen en kleuren te bekijken bij ons in de ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Onze showroom

Onze showroom is geen grote woonwinkel. Toch hebben wij al onze barstoelen die op maat vervaardigd kunnen worden  uitgestald staan. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om alle stoffen en kleuren te bekijken bij ons in de showroom. Natuurlijk hebben wij niet alleen barstoelen bij ons in de showroom staan. Zo hebben wij ook Bankstellen, loveseats en eetkamerstoelen.

Daarnaast is het mogelijk om in onze showroom te overleggen met onze ervaren verkoopmedewerkers. Zij hebben jaren ervaring op het gebied van maatwerk en interieurstyling. De expertise van onze medewerkers zorgt ervoor dat u altijd de juiste keuze zult maken op het gebied van vullingen, maatvoeringen en verschillende stoffen.

Dus kom vooral een keer langs bij ons in de showroom. Een bezoek aan de showroom gebeurd altijd op afspraak. Vaak is een telefoontje een aantal uren van te voren al voldoende. Maar het is van belang dat u altijd een bevestigde afspraak heeft als u langs wilt komen. Het maken van een afspraak is mogelijk van maandag tot en met zaterdag, eventueel ook op de avonduren.

Adres gegevens:
Havenstraat 46
1271 AG Huizen


Grotere kaart weergeven

Email: info@bankstellen.nl
Tel: 035-751 30 98
Mob: 06-811 44 695
Fax: 084 759 5840

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098