035 751 3098 | 06 8114 4695 info@barstoelopmaat.nl

Stofstalen opvragen

Natuurlijk is het bij ons mogelijk om ook enkele stofstalen aan te vragen. Woont u niet in de buurt? En wenst u toch een klein stukje stof te ontvangen om een wat beter beeld te krijgen van de meubelstof? Dan is het wellicht handig om ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Natuurlijk is het bij ons mogelijk om ook enkele stofstalen aan te vragen. Woont u niet in de buurt? En wenst u toch een klein stukje stof te ontvangen om een wat beter beeld te krijgen van de meubelstof? Dan is het wellicht handig om een stolstaal aan te vragen. Wij hebben wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen in ons assortiment. Hierdoor is het voor ons helaas niet mogelijk om elke stof of kleur toe te zenden. Wilt u echter een volledig beeld van onze stoffen? Dan kunt u beter een afspraak maken bij ons in de showroom.

Wij hebben voor uw gemak gekozen voor de top 10 meest gekozen stoffen in de top 10 meest gekozen kleuren! Mocht uw kleur of stof er niet tussen zitten? Geef dat aan in het opmerkingen veld. Dan zullen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe werkt het?

Stap 1: Klik de kleuren en stoffen aan die u aanspreken (Hou de muis op de afbeelding en hij vergroot zichzelf)
Stap 2: Als er een rode rand om de afbeelding/stof staat heeft u die geselecteerd. Door nogmaals te klikken word de selectie verwijderd.
Stap 3: Vul uw adres gegevens in, Controleer deze goed!
Stap 4: Klik op verzenden! Wij zullen uw stalen zo snel mogelijk toezenden.

Stofstalen aanvragen(2)

We horen graag van u! Vul dit formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.