035 751 3098 | 06 8114 4695 info@barstoelopmaat.nl
Velours barstoelen op maat

Velours barstoelen op maat

Wij hebben schitterende Velours barstoelen die volledig op maat vervaardigd kunnen worden! Klik daarvoor hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Velours barstoelen op maat

Wij fabriceren schitterende velours barstoelen in ons assortiment. Deze barstoelen op maat kunnen in ons grote assortiment aan verscheidene velours meubelstoffen gestoffeerd worden. Zo hebben we oogstrelende hoogpolige veloursstoffen maar ook zeer sprekende laagpolige velours meubelstoffen. Wij hebben alles op het gebied van velours meubelstoffen.

Maar als u dacht dat maatwerk alleen de keuze uit een ruim stoffen assortiment betekent heeft u het goed mis want onze barstoelen op maat zijn ook echt óp maat! Zo kunt u zelf de afmetingen bepalen op het gebied van zithoogte. Daarnaast heeft u de keuze uit wel of geen armleuningen en wel of geen gecapitonneerde rug. U kunt dus zelf helemaal uw barstoel creëren!

Velours barstoelen op maat

Waarom eindeloos woonbelouvards afstruinen opzoek naar die ene mooie kleur en stof? Terwijl u bij ons gewoon exact de velours barstoelen kunt creëren die u graag zelf wilt ontvangen! Wij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van stofferen en garanderen u dus een paar schitterende barstoelen mocht u tot een aankoop bij ons overgaan!

Levertijd Velours barstoelen op maat

De gemiddelde levertijd van de Velours barstoelen op maat zijn 6 tot 8 weken. Echter is het mogelijk om een spoedbestelling te doen. Dan kunnen wij de stoelen binnen 4 weken leveren. Zoals u zult begrijpen zijn hier dan wel extra kosten aan verbonden. Heeft u vragen omtrent de barstoelen? Wenst u een specifieke prijsopgave te ontvangen? Neem dan vooral even contact met ons op.

Informatie aanvragen

U kunt ons altijd via de mail of per telefoon vragen stellen. Wij helpen u graag. tel nr: 035 75 13 098